Εφές: Προπόνηση μετά μουσικής (vid)

Εφές: Προπόνηση μετά μουσικής (vid)

Εφές
Έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης επέλεξε ο Ερντέμ Τσαν, καθώς οι παίκτες της Εφές, άφησαν για λίγο τις μπάλες και έπιασαν τα μουσικά όργανα.

Η Εφές Αναντολού έχει μπει σε μια νέα περίοδο, μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν, με τον Ερντέμ Τσαν να έχει αναλάβει την επιστροφή των Τούρκων στην κορυφή της Ευρώπης.

Σήμερα (6/9), οι Τούρκοι είχαν μια διαφορετική εμπειρία προπόνησης, καθώς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μουσικές τους ικανότητες! Οι παίκτες του Τσαν άφησαν για λίγο τις μπάλες του μπάσκετ και μέσα σε ένα ημικύκλιο ξεκίνησαν να παίζουν μουσική, υπό την καθοδήγηση δασκάλων.

Ο Τσαν ρωτήθηκε για αυτή την απόφαση του, τονίζοντας πως όλα έγιναν στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών της ομάδας. Ενώ ο ρυθμός και ο συγχρονισμός στο παρκέ, μπορεί να αποκτηθεί πλέον με μεγαλύτερη άνεση μετά από αυτό το μάθημα, όπως ανέφεραν οι δάσκαλοι μουσικής.

Η ανάρτηση της Εφές Αναντολού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.