EuroLeague: «Στη Βαρκελώνη το Final Four του 2025»

Palau Sant Jordi
Το Final Four της EuroLeague θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη το 2025, καθώς η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ, η EuroLeague έχει έρθει σε συμφωνία με την πόλη της Βαρκελώνης, ώστε να διοργανωθεί εκεί το Final Four του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, το «Palau Sant Jordi» είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει ακόμη ένα Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τελευταία φορά που διεξήχθη εκεί Final Four, ήταν το 2011, όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να στεφθεί για έκτη φορά στην ιστορία του, πρωταθλητής Ευρώπης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αυτό που απομένει για τις ανακοινώσεις, είναι να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις μεταξύ των υπευθύνων του Δημοτικού Συμβουλίου και της EuroLeague.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.