Ολυμπιακός: Αναβολή στο φιλικό με τον Προμηθέα, λόγω απουσιών

Ολυμπιακός: Αναβολή στο φιλικό με τον Προμηθέα, λόγω απουσιών

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Φάση από τον φιλικό αγώνα Προμηθέα - Ολυμπιακού.
Το φιλικό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Κυριακή (10/9) στο ΣΕΦ αναβλήθηκε, λόγω των απουσιών των Πειραιωτών. Σήμερα υποβάλλονται σε εξετάσεις οι Πάπας και Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να αναβάλλει ακόμη ένα φιλικό ματς προετοιμασίας. Οι δύο τραυματισμοί που προέκυψαν στο φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα (Πάπας, Πίτερς) έφεραν την πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα (σταμάτησε στο 33' με το σκορ στο 61-45), αλλά οδήγησαν και στην αναβολή του αγώνα... ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (10/9).

Ήδη ο Ολυμπιακός είδε και το φιλικό κόντρα στο Λαύριο, το πρώτο της σεζόν, να αναβάλλεται. Όσο για τους δύο τραυματίες; Ο Τζορτζ Πάπας και ο Άλεκ Πίτερς θα υποβληθούν σε εξετάσεις σήμερα (8/9), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Πίτερς υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, ενώ ο Πάπας έπαθε τράβηγμα.

Θυμίζουμε ότι εκτός των προπονήσεων του Ολυμπιακού ήταν τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, όσο και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, ενώ ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί οι διεθνείς του Mundobasket 2023 (Μιλουτίνοφ που παίζει στον τελικό, Παπανικολάου, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Φαλ).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.