Ματέους Πονίτκα: Νικηφόρο το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Παρτίζαν

Ματέους Πονίτκα: Νικηφόρο το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Παρτίζαν

Γιώργος Κούβαρης
Πονίτκα
Η Παρτίζαν επικράτησε δύσκολα της Χάποελ Ιερουσαλήμ σε φιλικό παιχνίδι στη Σερβία για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Ιγκοκέα.

Μια από τις ομάδες της Euroleague που θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας αναφορικά με τις κινήσεις που έκανε στην offseason θα είναι και η Παρτίζαν.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς άλλαξε αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και κάποιοι από αυτούς πραγματοποίησαν την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα.

Σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ το οποίο διεξήχθη στην πόλη Λακτάσι της Βοσνίας και αφορά τον εορτασμό των 50 χρόνων της Ιγκοκέα, η Παρτίζαν νίκησε δύσκολα με 86-81 κι αυτό χάρη στην ανατροπή που έκανε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ματέους Πονίτκα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Παρτίζαν και μάλιστα ξεκίνησε στην βασική πεντάδα, τελείωσε το ματς με 7 πόντους. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο Γιάραμαζ με 12 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Λεντέι και Κοπρίβιτσα με 10 πόντους ο καθένας, οι Νάναλι και Άντζουσιτς με 9 πόντους έκαστος, ο Σμάιλαγκιτς με 8 πόντους, οι Πάντερ και Ντοζίερ από 6 πόντους, ενώ ο Καμίνσκι σημείωσε άλλους 5 πόντους.

Επόμενο ματς για την Παρτίζαν κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) στην Μπάνια Λούκα.

Τα δεκάλεπτα: 30-20, 43-47, 65-66, 86-81.

@Photo credits: @PartizanBC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.