Παναθηναϊκός: Στη Βαρκελώνη Αταμάν και Γκριγκόνις, αναβολή στο φιλικό με Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Στη Βαρκελώνη Αταμάν και Γκριγκόνις, αναβολή στο φιλικό με Περιστέρι

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Αταμάν
Ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Εργκίν Αταμάν θα απουσιάσουν για μία ημέρα από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, καθώς πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι τη Βαρκελώνη. Ακυρώθηκε το φιλικό με το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός ακύρωσε το φιλικό ματς απέναντι στο Περιστέρι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (13/9). Αιτία η απουσία του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μαζί με τον Μάριους Γκριγκόνις θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, προκειμένου να εκπληρώσουν υποχρεώσεις με τη EuroLeague.

Η επιστροφή τους θα είναι άμεση, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλα τουρνουά. Αρχικά αυτό της Ρόδου με την ονομασία «Νίκος Γκάλης». Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη (15/9) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας (17/9).

Στη συνέχεια, το αγωνιστικό σκηνικό θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ με τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο κάλεσμα του «τριφυλλιού« ανταποκρίθηκαν οι Παρτίζαν, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

  • Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

17.00: Anadolu Efes - Partizan Mozzart Bet Belgrade
20.00: Παναθηναϊκός - FC Bayern Munich

  • Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.