Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου, Λεσόρ και Μωραΐτη

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου, Λεσόρ και Μωραΐτη

O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις με αρκετά νέα πρόσωπα, αφού ενσωματώθηκαν οι διεθνείς του Mundobasket 2023, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματίας Λεσόρ και Δημήτρης Μωραΐτης.

Ο Παναθηναϊκός είδε πολλά νέα πρόσωπα να καταφθάνουν στις προπονήσεις του. Η προετοιμασία από την ξεκίνημά της και μέχρι τώρα, είχε πάντα απουσίες. Μία λογική εξέλιξη, αφού οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Mundobasket 2023 έπρεπε να απουσιάσουν.

Η ολοκλήρωση του τουρνουά, με τη στέψη της Γερμανίας, έφερε πίσω σε κάθε ομάδα τους παίκτες που έλειπαν, με σταδιακό ρυθμό.

Για τον Παναθηναϊκό, τα νέα πρόσωπα ήταν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματίας Λεσόρ και Δημήτρης Μωραΐτη, με τον Εργκίν Αταμάν να αποκτά ακόμα περισσότερες λύσεις, ενόψει των αναμετρήσεων προετοιμασίας και φυσικά για την έναρξη των επίσημων αγώνων, με το Super Cup να είναι η πρώτη κούπα προς διεκδίκηση.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλα τουρνουά. Αρχικά αυτό της Ρόδου με την ονομασία «Νίκος Γκάλης». Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη (15/9) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας (17/9).

Στη συνέχεια, το αγωνιστικό σκηνικό θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ με τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο κάλεσμα του «τριφυλλιού« ανταποκρίθηκαν οι Παρτίζαν, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές.

@Photo credits: PAO BC twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.