Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς Αταμάν, Γκριγκόνις και Βιλντόζα

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς Αταμάν, Γκριγκόνις και Βιλντόζα

Γιώργος Κούβαρης
.
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε χωρίς του Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις που μετέβησαν στη Βαρκελώνη λόγω υποχρεώσεων με την EuroLeague ενώ ο Λούκα Βιλντόζα έκανε θεραπεία μετά το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλα τουρνουά. Αρχικά αυτό της Ρόδου με την ονομασία «Νίκος Γκάλης». Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη (15/9) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας (17/9).

Στη συνέχεια, το αγωνιστικό σκηνικό θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο κάλεσμα του «τριφυλλιού» ανταποκρίθηκαν οι Παρτίζαν, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται χωρίς τον Εργκίν Αταμάν και τον Μάριους Γκριγκόνις που βρίσκονται στη Βαρκελώνη, για να εκπληρώσουν υποχρεώσεις της EuroLeague ενώ ο Λούκα Βιλντόζα που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του αστράγαλο στην προπόνηση της Τρίτης (12/9), ακολούθησε θεραπεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.