EuroLeague: Εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι Πίτερς, Γκριγκόνις στη συνάντηση της ELPA

Δημήτρης Οικονόμου
ΕΛΠΑ
Με τους Άλεκ Πίτερς και Μάριους Γκριγκόνις να δίνουν το παρών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, διεξήχθη το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Παικτών (ELPA) με τον Πρόεδρο της EuroLegaue, Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Οι παίκτες της EuroLeague συναντήθηκαν με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα, στο πλαίσιο της συζήτησης με την Ένωση Παικτών (ELPA). Φυσικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν τους δικούς τους εκπροσώπους, με τον Άλεκ Πίτερς και τον Μάριους Γκριγκόνις να παρευρίσκονται στη συζήτηση.

«Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη. Περισσότεροι οπαδοί από ποτέ γέμισαν τα γήπεδά μας, περισσότερα μάτια από ποτέ παρακολούθησαν τα παιχνίδια μας και το περιεχόμενο γύρω τους στην τηλεόραση και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο γήπεδο, προσφέρατε μια κορυφαία εμπειρία με την αναμφισβήτητα πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της EuroLeague.

Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με τις πρωτοβουλίες σας, γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και η γνώμη σας έχει σημασία. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία» ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τον Πρόεδρο της EuroLeague και από τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν στις ομάδες τους για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.