Παναθηναϊκός: Συνέχισε την προετοιμασία ενόψει Ρόδου, ακολούθησε θεραπεία ο Βιλντόζα

Παναθηναϊκός: Συνέχισε την προετοιμασία ενόψει Ρόδου, ακολούθησε θεραπεία ο Βιλντόζα

Γιώργος Κούβαρης
Λούκα Βιλντόζα
Με διπλή προπόνηση αλλά χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει την εντατική προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει του «Nick Galis International Tournament» της Ρόδου.

Το πρόβλημα του Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει να είναι αυτό που ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του φιλικού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, με τον Αργεντίνο να ακολουθεί θεραπεία μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Πέραν του Λούκα Βιλντόζα, ο Αταμάν στη διπλή προπόνηση της Πέμπτης δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος μετέβη με άδεια να εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στο συνέδριο της Ένωσης Παικτών (ELPA) με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει για Ρόδο, μετά και την αυριανή του (15/9) προπόνηση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε το Σάββατο (16/9 - 17:00) και την Κυριακή (17/9 - 17:00) αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.