Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιλντόζα, αλλά με Μήτογλου στη Ρόδο, ράμματα στο φρύδι ο Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιλντόζα, αλλά με Μήτογλου στη Ρόδο, ράμματα στο φρύδι ο Λεσόρ

Από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Ρόδο.
Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για τη Ρόδο και τουρνουά Nick Galis χωρίς τον τραυματία Λούκα Βιλντόζα. Στην αποστολή βρίσκεται ο Ντίνος Μήτογλου, αλλά και ο Ματίας Λεσόρ, παρά το σκίσιμο στο δεξί του φρύδι.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μετρήσει τις δυνάμεις του σε ένα ισχυρό τουρνουά. Αυτό που θα γίνει στη Ρόδο και φέρει το όνομα του θρυλικού Νίκου Γκάλη θα τον φέρει αντιμέτωπο, σε διάστημα 24 ωρών με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δύο δυνατά τεστ επιπέδου EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν θα ήθελε να έχει στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες του. Ο Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει τη θεραπεία του, μετά το διάστρεμμα που υπέστη και θα παραμείνει στην Αθήνα.

Την αποστολή θα ακολουθήσει ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη την παραμονή του Mundobasket 2023.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης σκίστηκε το δεξί φρύδι του Ματίας Λεσόρ και του έγιναν ράμματα. Ο Γάλλος σέντερ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για τη Ρόδο.

Η αυλαία στο τουρνουά άνοιξε με τη νίκη της Μακάμπι κόντρα στη Φενέρ.

Το πρόγραμμα του Nick Galis International Tournament

  • Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε (16/9 - 17:00)
  • Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9 - 17:00)
@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.