Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Παπαγιάννης (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Παπαγιάννης
Μετά από σύγκρουσή του με τον Ματίας Λεσόρ, ο Γιώργος Παπαγιάννης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ο μεγάλος άτυχος της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο του Nick Galis Tournament της Ρόδου. Ο σέντερ των Τούρκων -πλέον- στην πρώτη φορά που τέθηκε αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό, έφυγε από το παρκέ στο 25'.

Ο λόγος ήταν μία σύγκρουση με τον Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ των «πρασίνων», φυσικά άθελά του, βρήκε γόνατο με γόνατο τον σέντερ της Φενέρμπαχτσε, με τον τελευταίο να αποχωρεί υποβασταζόμενος στα χέρια των συμπαικτών του και τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Από ό,τι φαίνεται δε θα αγωνιστεί ξανά στην αναμέτρηση, μιας και δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο σε φιλικά παιχνίδια, ενώ περιμένουμε πλέον την ενημέρωση των Τούρκων με την ευχή να μην είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του.

Ο τραυματισμός του Παπαγιάννη

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.