Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο Χουάντσο... γράφει επιθετική παραγωγή ακόμα και όταν είναι άστοχος απ΄το τρίποντο (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να καταθέτει το επιθετικό του ταλέντο παρά την αστοχία του από το τρίποντο, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στο τουρνουά της Ρόδου.

Ένα δείγμα των όσων... πρόκειται να προσφέρει στη σεζόν έδειξε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 66-79 από τη Φενέρμπαχτσε στο φιλικό τουρνουά της Ρόδου, όμως ο Ισπανός φόργουορντ πέτυχε 19 πόντους, δείχνοντας πως μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης των «πρασίνων».

Μπορεί να ήταν άστοχος, ξεκινώντας με 0/5 τρίποντα, όπως όλος ο Παναθηναϊκός, αλλά η ποιότητά του έκανε τη διαφορά. Ο Χουάντσο μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και το απέδειξε ακόμα και όταν βρήκε... σίδερο από το τρίποντο.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που έκλεισε με 19 πόντους, έχοντας 1/6 από την περίμετρο. Το πρώτο του καλάθι στον Παναθηναϊκό ήρθε με fadeaway, ενώ βρήκε σκορ με κάθε τρόπο στο transition, ακόμα και με coast to coast, αλλά και πηγαίνοντας στο επιθετικό ριμπάουντ.

Φυσικά οι 19 του πόντοι τον έκαναν πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα, έχοντας πίσω του τον Λεσόρ με 16.

Το σκοράρισμα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.