Παναθηναϊκός: Ανέβασε στροφές στην πρωινή προπόνηση παρόλο που... ακολουθεί Μακάμπι

Παναθηναϊκός: Ανέβασε στροφές στην πρωινή προπόνηση παρόλο που... ακολουθεί Μακάμπι

Newsroom
.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το φιλικό με τη Μακάμπι στη Ρόδο (17:00), ωστόσο το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα περιελάμβανε δυνατή προπόνηση παρόλο που σε λίγες ώρες έρχεται το ματς.

Δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρ και γνώρισε την ήττα, σε μια αναμέτρηση που ήταν πολύ άστοχος στα τρίποντα με 2/21. Η εικόνα της ομάδας δεν άφησε ικανοποιημένο και τον Εργκίν Αταμάν. Αυτό αποτυπώθηκε και κατα τη διάρκεια του φιλικού, όταν σε μια στιγμή ο Τούρκος τεχνικός πέταξε με δύναμη τον μαρκαδόρο του.

Έτσι το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε κανονική, δυνατή προπόνηση στο κλειστό της Ρόδου και όχι μόνο σουτ όπως είθισται πριν τα ματς. Με αυτό τον τρόπο ο Αταμάν θέλησε να τους κρατήσει σε πλήρη εγρήγορση, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Μακάμπι του Κάτας, ακόμα έναν δύσκολο αντίπαλο που θα βρει μπροστά του και στη Euroleague (17:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.