Παναθηναϊκός: Η φωτογράφηση των παικτών με τη νέα φανέλα

Παναθηναϊκός: Η φωτογράφηση των παικτών με τη νέα φανέλα

Γιώργος Κούβαρης
Σλούκας
Ο Παναθηναϊκός έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας και η ΚΑΕ δημοσίευσε και την ειδική φωτογράφηση με το νέο «look» των παικτών.

Στο μουσείο της Ακρόπολης έλαβε χώρα η συμβολική παρουσίαση για τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού στην οποία είναι κάτι παραπάνω από έντονη η «πινελιά» του ιστορικού μνημείου της ανθρωπότητας. Σε μια λαμπερή τελετή το βράδυ της Δευτέρας (18/9) έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια, τόσο της πράσινης όσο και της λευκής φανέλας.

Ο Εργκίν Αταμάν είπε ότι «τίποτα δεν είναι αδύνατον» τονίζοντας για μια ακόμα φορά τους υψηλούς στόχους των «πρασίνων», ενώ ο νέος αρχηγός της ομάδας Κώστας Σλούκας έκανε ειδικά αναφορά στην παρουσία της Ακρόπολης πάνω στη φανέλα.

Λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες πόζαραν με τις φανέλες κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε σε σχετικό post και την ειδική φωτογράφησης των εμφανίσεων οι οποίες... μυρίζουν Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.