Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη θεραπεία ο Βιλντόζα

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη θεραπεία ο Βιλντόζα

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπαλτσερόφσκι, Βιλντόζα
Ο Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει τη θεραπεία, ενώ ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν, η οποία πρώτα θα περάσει από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», προτού οι «πράσινοι» αναχωρήσουν για τη Ρόδο και το Super Cup, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να πάρει τα πράγματα με τη σειρά και αυτό που προέχει είναι το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των Αναντολού Εφές, Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε φουλ ρυθμό και μοναδικό απόντα τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το Σάββατο 23/9 στις 20.00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ νωρίτερα, στον πρώτο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Αναντολού Εφές με την Παρτίζαν (17.00). Την Κυριακή 24/9 θα διεξαχθούν ο μικρός (17.00) και ο μεγάλος τελικός (20.00) του σπουδαίου αυτού Τουρνουά.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Αναντολού Εφές - Παρτίζαν
  • 20.00: Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Μικρός Τελικός
  • 20.00: Τελικός
  • 22.00: Απονομές
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.