Ολυμπιακός: Το Depth Chart των «ερυθρολεύκων» με την προσθήκη Μπραζντέικις

Ολυμπιακός: Το Depth Chart των «ερυθρολεύκων» με την προσθήκη Μπραζντέικις

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός
Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι το τελευταίο κομμάτι του Ολυμπιακού στο ρόστερ της σεζόν, και το Gazzetta παρουσιάζει το Depth Chart των «ερυθρολεύκων» όπως αυτό αναμένεται να διαμορφωθεί.

Ο Ολυμπιακός με την τελευταία προσθήκη που είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί, αυτή δηλαδή του Ίγκνας Μπραζντέικις, συμπλήρωσε το ρόστερ του. Η Ζάλγκιρις έδωσε το... πράσινο φως και ο Ολυμπιακός «έσπασε» το συμβόλαιό του για να τον φέρει στον Πειραιά. Ο Λιθουανός είναι ένας παίκτης που μπορεί να πατήσει τόσο στη θέση «2», όσο και στη θέση «3», δίνοντας στον Γιώργο Μπαρτζώκα την απαιτούμενη ευελιξία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον αρκετούς πολυθεσίτες, που μπορούν να υπηρετούν αρκετά και διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες της αναμέτρησης. Άλλωστε ήδη ο Λουκ Σίκμα, ένεκα και των απουσιών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, έχει πάρει αρκετό χρόνο στο «5» όπου ήταν μάλιστα και αρκετά καλός.

Φυσικά εκεί κυριαρχούν οι δύο «πύργοι», Φαλ και Μιλουτίνοφ που αναμένεται να μοιραστούν τα λεπτά, με τον Σίκμα να συμπληρώνει όταν και αν χρειαστεί. Ο Μπραζντέικις πατώντας στο «3» ορισμένες των περιπτώσεων μπορεί να δώσει τη δυνατότητα και στον Παπανικολάου να ανεβεί όταν και αν χρειάζεται στο «4», έχοντας και την... ασφάλεια των ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκη που έρχονται από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα στα γκαρντ φαίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, μιας και οι δύο starters της περσινής σεζόν δεν άλλαξαν. Ο Γουόκαπ με τον Κάνααν πιθανότατα θα... τραβήξουν και φέτος το βάρος αυτό, με τον Γκος, τη μία εκ των τεσσάρων προσθηκών του Ολυμπιακού να έρχεται ως κουμανταδόρος στο δεύτερο rotation.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

Θέση
PGΓουόκαπΓκοςΛούντζης
SGΚάναανΜπραζντέικιςΛαρεντζάκηςΠάπας
SFΠαπανικολάουΜακΚίσικ
PFΠίτερςΣίκμα
CΦαλΜιλουτίνοφΤανούλης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.