Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή η μαύρη εμφάνιση, με διακριτικές κόκκινες ρίγες η λευκή (vid)

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή η μαύρη εμφάνιση, με διακριτικές κόκκινες ρίγες η λευκή (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός εμφανίσεις
Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε και τις τρεις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιεί η ομάδα τη σεζόν 2023-24.

Μετά την φωτογράφηση και για χάρη της Euroleague όπου έγινε το... πρώτο spoiler για την πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προχώρησε στα αποκαλυπτήρια τόσο της 2ης εμφάνισης, όσο και της 3ης εμφάνισης.

Στην λευκή εμφάνιση υπάρχουν διακριτικές κόκκινες ρίγες, ενώ την παράσταση στην παρουσίαση έκλεψε η μαύρη εμφάνιση η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή! Συγκεκριμένα τα γράμματα είναι χρυσά, ενώ στο πλάι κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα σε κάθετη λωρίδα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-24 στο στο ανανεωμένο VIP Lounge του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπου έδωσε το «παρών» σύσσωμη η ομάδα μετά και τις υποχρεώσεις των παικτών στην ετήσια Media Day της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα «εγκαινιάσουν» τις νέες τους εμφανίσεις στο ερχόμενο Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου με πρώτο αντίπαλο το Περιστέρι bwin στον πρώτο ημιτελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.