Ολυμπιακός: Χωρίς Μπραζντέικις στο Super Cup

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπραζντέικις στο Super Cup

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπραζντέικις
Χωρίς τον Ίγκνας Μπραζντέικις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Super Cup, αν και ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο νησί των ιπποτών.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του στην πρώτη διοργάνωση της σεζόν 2023-24 όπου θα κριθεί και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ αναχωρεί την Τρίτη (26/9) για το Κάουνας προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του ενώ θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Ρόδο. Παρόλα αυτά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα, αφενός διότι δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» και αφετέρου επειδή εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι.

Από εκεί και πέρα ο Σακιέλ ΜακΚίσικ -ο οποίος με τη σειρά του δεν αγωνίστηκε σε κάποιο φιλικό του Ολυμπιακού- έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έχει τεθεί στην διάθεση του Μπαρτζώκα για το Super Cup. Βέβαια τη Δευτέρα (25/9) και λόγω της Media Day της Euroleague, το πρόγραμμα περιλάμβανε ατομικό για όλους τους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους είναι έτοιμοι για τον πρώτο στόχο της χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.