Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς στην Euroleague

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς στην Euroleague

Γιώργος Κούβαρης
ΟΑΚΑ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για όλα τα ματς της ομάδας στην φετινή Euroleague.

Σε μια νέα καινοτομία προχώρησε η «πράσινη» διοίκηση καθώς δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους της ομάδας να αποκτήσουν εισιτήριο για οποιοδήποτε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού έως και το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρησε ότι «τα εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη Euroleague είναι πλέον διαθέσιμα!» τα οποία οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν να προμηθευτούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Φυσικά δεσπόζει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Euroleague την επόμενη Παρασκευή (6/10, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Με ένα «click» ΕΔΩ θα μπορούν οι οπαδοί των «πρασίνων» να «κλείσουν» από τώρα... θέση για τα ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (6/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr και more.com
  • Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.