Ολυμπιακός: Στη Λιθουανία ο Μπραζντέικις, θα συναντηθεί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Ρόδο

Ολυμπιακός: Στη Λιθουανία ο Μπραζντέικις, θα συναντηθεί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Ρόδο

Newsroom
Μπραζντέικις
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το Super Cup στη Ρόδο το διήμερο 29-30 Σεπτέμβρη ενώ σε ό,τι αφορά τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ μετέβη στην πατρίδα του τα ξημερώματα της Τρίτης και θα συναντηθεί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Νησί των Ιπποτών.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν 2023/24 στη Ρόδο (29-30/9), διεκδικώντας το Super Cup πριν από την έναρξη της regular season στην EuroLeague και την πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τον ημιτελικό του Super Cup με το Περιστέρι bwin ενώ σε ό,τι αφορά Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης (26/9) για την πατρίδα του ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και δεν θα ενισχύσει τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Μπραζντέικις θα συναντηθεί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Ρόδο όπου οι ομάδες θα μεταβούν το πρωί της Πέμπτης 28/9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.