Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ για μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στο γόνατο

Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ για μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στο γόνατο

Newsroom
Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ βρίσκεται από χθες στη Γερμανία, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης στον γιατρό του ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε ιδανικά τη σεζόν με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο, παίρνοντας σημαντικό ψυχολογικό μπουστάρισμα όπως παραδέχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου και πλέον στρέφεται στο ντέρμπι με τους «πράσινους» στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Το καλεντάρι της 1ης αγωνιστικής στέλνει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ ενώ σε ό,τι αφορά τον Μουσταφά Φαλ, ο Γάλλος σέντερ ταξίδεψε χθες (1/10) στη Γερμανία προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στο γόνατο. Η επίσκεψη του Φαλ στον προσωπικό γιατρό του ήταν προγραμματισμένη μετά το Super Cup, πριν αποφασιστεί ο τρόπος που θα ξεπεράσει το πρόβλημα.

O Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε 15:57 στον ημιτελικό με το Περιστέρι (2π., 4ριμπ., 1ασ., 1 μπλοκ, 1λ.) και 16:28 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (0/3 δίπ., 7ριμπ., 1ασ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.