Παπαπέτρου: Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παπαπέτρου: Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου
Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Euroleague (6/10, 21:15).

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι αρκετό για να του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ υπήρξε και η σκέψη να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται -προς το παρόν τουλάχιστον- να γίνει και θα συνεχίσει να ακολουθεί θεραπεία. Δεν προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα, κάτι που τον θέτει -ουσιαστικά- νοκ άουτ από το παιχνίδι.

Όπως θεραπεία ακολουθεί και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος υποφέρει από θλάση στη γάμπα και η επιστροφή του δρομολογείται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Πέμπτης (5/10) έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες της ομάδας θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.