Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός: Μάχη «αιωνίων» με το... καλημέρα στο ΟΑΚΑ

Ο Λεσόρ
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:15, Νοvasports Prime, live Gazzetta) στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague.

Ντέρμπι αιωνίων την Παρασκευή (6/10) στη Euroleague. Μετά τα ματς που άνοιξαν την αυλαια την Πέμπτη, το μενού σήμερα περιλαμβάνει τη μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15, Νοvasports Prime, live Gazzetta), με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση. Oι δυο τους τα... είπαν και στον τελικό του Super Cup, με τους ερυθρόλευκους να εντυπωσιάζουν και να παίρνουν την κούπα.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Μουστάφα Φαλ δεν προλαβαίνει το ντέρμπι. Ο Γάλλος σέντερ πήγε στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του γιατρό. Όσον αφορά την κατάστασή του, δεν έχει κάτι σοβαρό. Στη 12άδα θα βρίσκεται ο Μπραζντέικις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός θα θέλει να απαντήσει για όσα έγιναν. Από την πλευρά του ο Γουίλιαμς Γκος τόνισε πως στα ντέρμπι δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (6/10) και μίλησε με τους παίκτες του... τριφυλλιού, αλλά και με τον Αταμάν. Οι πράσινοι θα παίξουν το ντέρμπι χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου. Ο Αταμάν ανέφερε πως «δεν ήταν αυτό το επίπεδό μας στο Super Cup, τώρα θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ». Τέλος από την πλευρά των παικτών ο Λεσόρ είπε πως το μπάσκετ δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά παιχνίδι επιμονής και υπομονής.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι 20:45

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 21:15

Βαλένθια - Μονακό 21:30

Μπασκόνια - Ρεάλ 21:3-

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.