Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στην κανονική διάρκεια με το σουτ του Γουόκαπ»

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στην κανονική διάρκεια με το σουτ του Γουόκαπ»

Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να βγει νικήτρια από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στην παράταση και να παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague. Ο κόουτς του Ολυμπιακού μάλιστα, όπως δήλωσε στο flash interview, θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να είχαν κερδίσει και στην κανονική διάρκεια, ενώ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για τον Γιάννη Ιωαννίδη που έφυγε την Τετάρτη που μας πέρασε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«Ελέγξαμε το ματς στην 4η περίοδο και στην παράταση, παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν φανερά κουρασμένος, γιατί δεν είχαμε να τον αντικαταστήσουμε, ο Φαλ ήταν εκτός. Κυριαρχήσαμε στην παράταση, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τον κανονικό αγώνα με την επίθεση του Γουόκαπ, που δεν έβαλε το σουτ, το τελευταίο δικό μας σουτ. Κάναμε καλές επιλογές, επιθετικά και το τι πήραμε στην παράταση. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, ξαναβελτιωθήκαμε και ξαναβελτιωθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, βρήκαμε τρόπο να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ειδικά αυτά που είχαμε κάνει στη 2η περίοδο του αγώνα».

Όσα προσέθεσε ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου

«Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα στη EuroLeague. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και η επιθυμία του Παναθηναϊκού να ανταποκριθεί μετά τη βαριά ήττα από εμάς πριν από μερικές ημέρες έκαναν πιο δύσκολο το έργο μας. Και φυσικά η απουσία του Μουσταφά Φαλ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σε κάθε περίπτωση, βρήκαμε λύσεις. Βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε την άμυνά μας».

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Αν ρωτάς εμένα, πιστεύω πως όποιος έζησε την εποχή του Γιάννη Ιωαννίδη, οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε μια ηλικία, έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Είτε υποστηρίζοντας τον Άρη, είτε υποστηρίζοντας τον ΠΑΟΚ. Αλλά ο Άρης ήταν η ομάδα όλης της Ελλάδας τότε. Αλλά και μετά... Η αναμόρφωση του Ολυμπιακού και αυτό που έγινε ο Ολυμπιακός με αυτόν τον άνθρωπο. Γέμιζε το ΣΕΦ και έκανε ξανά τον Ολυμπιακό αυτό που πρέπει να είναι. Εγώ προσωπικά συγκινήθηκα. Όλοι είχαμε μια συγκίνηση. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτό που πρέσβευε, δεν είχε αυτή την ενέργεια, την ένταση, τη γνώση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.