EuroLeague: MVP της πρώτης αγωνιστικής ο «διπλός» Άλεκ Πίτερς

EuroLeague: MVP της πρώτης αγωνιστικής ο «διπλός» Άλεκ Πίτερς

Άλεκ Πίτερς
Με την καλύτερή του εμφάνιση στον Ολυμπιακό, ο Άλεκ Πίτερς βοήθησε τα μέγιστα στην επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το βραβείο του MVP της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Άλεκ Πίτερς υπέγραψε μεταξύ άλλων με μία μεγάλη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, την πρώτη φετινή νίκη του Ολυμπιακού στην EuroLeague. Σε ένα ντέρμπι μάλιστα με τον Παναθηναϊκό, ο Πίτερς μπήκε στα... παπούτσια του Βεζένκοβ και έκρινε αυτήν την αναμέτρηση, κλείνοντας με double-double 17 πόντων και 10 ριμπάουντ.

Κάτι που αυτομάτως, μαζί και με τα υπόλοιπα νούμερα που κατέγραψε, τον μετέτρεψε σε MVP της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στα 36:50 που πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ, μέτρησε 31 στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερα από κάθε άλλον πλην Μίροτιτς.

Ο φόργουορντ της Αρμάνι μπορεί να μέτρησε 38 αλλά η ομάδα του ηττήθηκε στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε και έτσι ο Πίτερς αναδείχθηκε κορυφαίος της πρώτης φετινής πράξης για την EuroLeague.

Τα στατιστικά του Πίτερς με τον Παναθηναϊκό

  • Πόντοι: 17 (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/1 βολή)
  • Ριμπάουντ: 10 (4 επιθετικά, 6 αμυντικά)
  • Ασίστ: 4
  • Κλεψίματα: 4
  • Λάθη: 1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.