Μακάμπι: Περιμένει άδεια για να πετάξει για Μιλάνο ενόψει Αρμάνι

Μακάμπι: Περιμένει άδεια για να πετάξει για Μιλάνο ενόψει Αρμάνι

Newsroom
Η Μακάμπι
Η Μακάμπι έχει επικοινωνία με ανθρώπους της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού του Ισραήλ για να πετάξει για Μιλάνο ενόψει του ματς με την Αρμάνι (13/10).

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη στο Ισραήλ, μετα την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς εναντίον της χώρας, σφυροκοπώντας τη Λωρίδα της Γάζας. Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για 232 νεκρούς και περισσότερους από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο.

Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν παγώσει στο Ισραήλ, παίκτες της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν και Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν έρθει στην Ελλάδα και υπάρχει και η Μακάμπι που περιμένει να δει τι θα γίνει με το δικό της ματς στο Μιλάνο. Σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ, η Μακάμπι θέλει να κάνει την σημερινή προπόνηση της και βρίσκεται σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση αλλά και το Υπουργείο Αθλητισμού. Αν πάρει άδεια για να φύγει για το Μιλάνο η ομάδα του Κάτας, είναι πιθανό να πετάξει πριν την Τετάρτη 11 Οκτώβρη, ενώ το ματς με την Αρμάνι είναι στις 12. Στις 18 Οκτώβρη είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς της με τη Βαλένθια, ενώ στις 20 του ίδιου μήνα οι Ισραηλινοί έρχονται ΟΑΚΑ για να παίξουν με τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.