Μακάμπι: Κατέθεσε αίτημα αναβολής του ματς με Αρμάνι λένε οι Ισραηλινοί

Μακάμπι: Κατέθεσε αίτημα αναβολής του ματς με Αρμάνι λένε οι Ισραηλινοί

Newsroom
Ο Μπλατ
Η Μακάμπι κατέθεσε αίτημα αναβολής στη Euroleague για το ματς με την Αρμάνι σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη, μετα την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, σφυροκοπώντας τη Λωρίδα της Γάζας. Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για 232 νεκρούς και περισσότερους από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με τα Μέσα του Ισραήλ, η Μακάμπι ήθελε να κάνει την σημερινή προπόνηση της και όντας σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση αλλά και το Υπουργείο Αθλητισμού, να δει αν θα πάρει άδεια για να φύγει για το Μιλάνο η ομάδα του. Πάντως έρχεται το Walla Sports με νέο δημοσίευμα να τονίσει πως η ομάδα του Όντεντ Κάτας κατέθεσε αίτημα αναβολής στη Euroleague για το ματς με την Αρμάνι που είναι προγραμματισμένο στις 12 Οκτώβρη λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ.

Στις 18 Οκτώβρη είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς της με τη Βαλένθια, ενώ στις 20 του ίδιου μήνα οι Ισραηλινοί έρχονται ΟΑΚΑ για να παίξουν με τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.