Βίρτους Μπολόνια: Επέμβαση αφαίρεσης νεοπλασμάτων από τους όρχεις θα κάνει ο Πολονάρα

Βίρτους Μπολόνια: Επέμβαση αφαίρεσης νεοπλασμάτων από τους όρχεις θα κάνει ο Πολονάρα

Ο Ακίλε Πολονάρα.
Ο Ακίλε Πολονάρα πρόκειται να μείνει εκτός των αγωνιστικών χώρων για άγνωστο χρονικό διάστημα, αφού θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης νεοπλασμάτων στους όρχεις τους.

Η είδηση προκαλεί σοκ όχι μόνο στη Βίρτους Μπολόνια, αλλά σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ακίλε Πολονάρα πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση (στις 10/10) για την αφαίρεση νεοπλασμάτων (είναι η πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου) από τους όρχεις τους!

Ο Ιταλός φόργουορντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Βίρτους το φετινό καλοκαίρι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα. Μία εκτίμηση θα μπορέσει να γίνει μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος Πολονάρα αγωνίστηκε μόλις για 10:40 απέναντι στη Ζαλγκίρις, μετρώντας 3 ριμπάουντ και 1 μία ασίστ. Στο ιταλικό πρωτάθλημα απέναντι στη Βαρέζε είχε 10 πόντος, 9 ριμπάουντ.

@Photo credits: Virtus Bologna twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.