Παναθηναϊκός: Ο Γκραντ των 25 πόντων και ο κυρίαρχος Λεσόρ (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Γκραντ των 25 πόντων και ο κυρίαρχος Λεσόρ (vid)

Ο Τζέριαν Γκραντ.
Ο ρόλος του Τζέριαν Γκραντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και η κυριαρχία του Ματίας Λεσόρ με τη βοήθεια του HudlInstat.

Ο Τζέριαν Γκραντ αποτέλεσε τη λιγότερο λαμπερή μεταγραφή του Παναθηναϊκού σε ένα καλοκαίρι μεταγραφικής φρενίτιδας. Και όμως, ο γκαρντ που έχει φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα και της Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να αποδειχθεί το πιο σταθερό απόκτημα στο οικοδόμημα του Εργκίν Αταμάν.

Στην επικράτηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (78-71), ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κάθε μία τελική του πάσα μέτρησε κάτι παραπάνω.

Ο Γκραντ είναι υπεύθυνος και για τρία σουτ που πέτυχε ο Λευτέρης Μαντζούκας από τη γωνία. Στο σύνολο 9 ακόμη πόντοι, συν άλλους δύο από τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος κέρδισε φάουλ, μετά από πάσα του Γκραντ και ευστόχησε στις βολές.

 

Κάπως έτσι ο Γκραντ ήταν υπεύθυνος για 25 από τους 78 πόντους του Παναθηναϊκού, με τον Αταμάν να τον αφήνει (ελέω και της απουσίας του Κώστα Σλούκα) για 33:33 στο παρκέ!

Τα στατιστικά του Γκραντ.

Τα κατορθώματα του Λεσόρ

Αν ο Γκραντ ήταν το ένα σημείο αναφοράς για τους «πράσινους», τότε ο Ματίας Λεσόρ είναι το άλλο. Ο Γάλλος σέντερ ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Συνολικά πέτυχε 7 δίποντα, απέναντι σε πέντε διαφορετικούς παίκτες. Με αντίπαλο τον Σερζ Ιμπάκα είχε 2/3 δίποντα, κόντρα στον Φρέντι Γκιλέσμπι μέτρησε 2/2, ενώ απέναντι στον Ντέβιν Μπούκερ είχε 1/3. Με κοντούς αντιπάλους, μετά από αλλαγές, είχε 2/2 (1/1 με Μπολμάρο και 1/1 με Φρανσίσκο).

Τέλος, ο μοναδικός αντίπαλος που δεν επέτρεψε στον Λεσόρ να σκοράρει ήταν ο Άιζακ Μπόνγκα (0/1).

Τα στατιστικά του Λεσόρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.