Κάρσεν Έντουαρντς: Η άμυνα του Παναθηναϊκού τον υποχρέωσε σε ένα από τα χειρότερα PIR (vid)

Ο Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Κάρσεν Έντουαρντς έζησε ένα εφιαλτικό βράδυ στο ΟΑΚΑ και το αρνητικό PIR άγγιξε το χειρότερο όλων των εποχών στη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (78-71) και ένα από τα «κλειδιά» της τελικής επικράτησης για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ήταν ο περιορισμός του Κάρσεν Έντουαρντς.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Έντουαρντς είχε σημειώσει 22 πόντους. Οπότε το στοίχημα υπήρχε μπροστά στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Περιορίστε τον Κάρσεν!

Τι έκανε ο Έντουαρντς στο επίσημο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό; Βαθιά ανάσα και ξεκινάμε: Άποντος σε 16:07, με 0/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και τρία λάθη. Κάπως έτσι το PIR του διαμορφώθηκε με αρνητικό πρόσημο φυσικά στο -11!

Ένα από τα χειρότερα στην ιστορία της EuroLeague. Με τον Λούκα Ζόριτς να εξακολουθεί να είναι ο... χειρότερος με -14. Το έκανε με τη φανέλα της Φενέρ (σεζόν 2013-2014) απέναντι στην Μπαρτσελόνα (0 πόντοι, με 0/5 σουτ και 7 λάθη).

Μπροστά από τον Έντουαρντς υπάρχουν και άλλοι επτά παίκτες, με PIR στο -12 και στο -13, ανάμεσά τους και ο Αϊζάια Κάνααν (-12 με αντίπαλο την Άλμπα, 1/8 σουτ, ενώ έπαιζε με την Ούνικς).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.