Ολυμπιακός: Με Σίκμα και Γουίλιαμς Γκος στο Μιλάνο

Ολυμπιακός: Με Σίκμα και Γουίλιαμς Γκος στο Μιλάνο

O Γκος
Μειώνονται τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Ολυμπιακού αφού οι Λουκ Σίκμα και Γουίλιαμς Γκος θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Μιλάνο και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από τους τραυματισμούς κάτι το οποίο έχει επιφέρει επιπλέον κούραση μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποχρεώθηκε να μικρύνει το rotation. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τρία ματς υψηλής έντασης (Άρη, Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ) και ακολουθεί η πρώτη εβδομάδα διπλής υποχρέωσης για την Euroleague.

Υπάρχουν και καλά νέα μετά από καιρό όμως. Ο Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα ταξιδέψουν κανονικά στο Μιλάνο και θα τεθούν στη διάθεση του Μπαρτζώκα. Οι δύο Αμερικανοί ακολούθησαν θεραπείες, ενώ πριν το τζάμπολ με την ΑΕΚ έκαναν ατομικό πρόγραμμα κανονικής έντασης και το ολοκλήρωσαν χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Ουσιαστικά η «διαβολοβδομάδα» φέρνει πλήρες ρόστερ στον Ολυμπιακό με εξαίρεση τον Σακιέλ ΜακΚίσικ ο οποίος ακόμη αντιμετωπίζει πρόβλημα με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.