Μπραζντέικις: «Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον στο Μιλάνο» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Ίγκνας Μπραζντέικις εξήγησε πως το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (17/10) είναι να παίξει όσο πιο σκληρά μπορεί και να μείνει πιστός στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Mediolanum Forum απέναντι στην Αρμάνι για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague και ο Ίγκνας Μπραζντέικις τόνισε κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων»:

«H Αρμάνι έχει σπουδαία ομάδα. Διαθέτουν έναν σπουδαίο προπονητή και θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους. Όμως κι εμείς θα πάμε εκεί για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, έχουμε καλό αγωνιστικό πλάνο, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τις τελευταίες μέρες. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε ο ένας για τον άλλον.

Όσον αφορά το πιεσμένο καλεντάρι και τις μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, είπε: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως στο τέλος της ημέρες, γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως είπα, δεν είναι εύκολο, όμως οι προπονήσεις μας, οι θεραπείες, οι ασκήσεις που κάνουμε στο γυμναστήριο, βοηθούν τα κορμιά μας να είναι έτοιμα. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι και πνευματικά».

Για την Αρμάνι Μιλάνο και τη σύγκριση σε σχέση με πέρσι, είπε: «Νομίζω ότι η Αρμάνι είναι καλύτερη φέτος. Επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες, ενώ προσέθεσαν και τον Μίροτιτς, που τους βοηθάει πολύ. Σε ό,τι μας αφορά, πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.