Κέμπα Γουόκερ: Ακολούθησε την αποστολή της Μονακό στο Βελιγράδι

Κέμπα Γουόκερ: Ακολούθησε την αποστολή της Μονακό στο Βελιγράδι

Γιώργος Κούβαρης
Κέμπα Γουόκερ
Ο Κέμπα Γουόκερ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ακολουθώντας την αποστολή της Μονακό στο Βελιγράδι ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (18/10, 21:00).

Η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα όσον αφορά το ντεμπούτο του Κέμπα Γουόκερ με τη φανέλα της Μονακό.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των Μονεγάσκων ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν και εφόσον θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (18/10, 21:00) για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Το σίγουρο είναι ότι μετράει αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μονακό και σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί στο Βελιγράδι είναι πολύ πιθανόν να δώσει το «παρών» στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου (20/10) στο «Πριγκιπάτο».

Από εκεί και πέρα την αποστολή στην Σερβία ακολούθησε και ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ενισχύσει τόσο άμεσα τη Μονακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.