Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν χωρίς πόντο για 5'50'' στην τελευταία περίοδο

Ολυμπιακός
Χωρίς να σκοράρει για περίπου έξι λεπτά στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμάνι στο Μιλάνο, μένοντας πολύ χαμηλά επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μιλάνο, μένοντας πολύ χαμηλά επιθετικά. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στους 53 πόντους, εκ των οποίων μόνο 21 στο δεύτερο μέρος. Η επίθεσή τους μάλιστα κόλλησε και άφησε την Αρμάνι να ξεφύγει στην τελευταία περίοδο.

Ο Φαλ κάρφωσε με μία πολύ ωραία κίνηση στο ποστ και διαμόρφωσε το 44-45, με 8'51'' για το φινάλε. Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός σίγησε εξ ολοκλήρου. Για 5 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα οι Πειραιώτες δεν είδαν ξανά το καλάθι και έτσι μοιραία έμειναν να κυνηγούν... Χίμαιρες.

Από το 44-45 η Αρμάνι έφτασε στο 53-45, με 3'01'' για το τέλος, όταν ο Τζορτζ Πάπας μείωσε σε 53-47 με ένα lay-up. Ούτε αυτό όμως αποτέλεσε αφύπνιση για τον Ολυμπιακό, που πλήγωσε αυτό το μεγάλο διάστημα αφλογιστίας του, μπαίνοντας στο τελευταίο βιράζ, την ώρα που ο Κάνααν ο οποίος θα μπορούσε να δώσει βοήθειες είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο με δύο τεχνικές ποινές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.