Ολυμπιακός: Παίζει ο Γουίλιαμς Γκος με Παρτίζαν

Ο Γκος
O Nάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα ενισχύθει την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Παρτίζαν (19/10, 21:15).

Ο Nάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν έπαιξε στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο, ένα ματς που οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα για την 3η αγωνιστική της EuroLeague. Όμως ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην Παρτίζαν στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γκος είχε τραυματιστεί στους οπίσθιους μηριαίους στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη για την Basket League. Πλέον μοναδική απουσία για τους ερυθρόλευκους είναι ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες μετά το διπλό που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρώτη στροφή της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.