Μακάμπι: Με 700 αστυνομικούς το ματς στη Βαλένθια, τρεις ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό

Μακάμπι: Με 700 αστυνομικούς το ματς στη Βαλένθια, τρεις ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιστρέφει στη EuroLeague, θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια στην Ισπανία και για το ματς έχουν επιστρατευθεί 700 αστυνομικοί. Σε τρεις ημέρες η Μακάμπι ταξιδεύει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague θα φέρει ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Οι εχθροπραξίες στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας έφεραν την αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (ορίστηκε για τις 31 Οκτωβρίου).

Με τους ισραηλινούς να αγωνίζονται για πρώτη φορά απόψε κόντρα στη Βαλένθια, στην Ισπανία. Ήδη οι παίκτες της Μακάμπι θα φορέσουν μαύρες εμφανίσεις για να τιμήσουν όσους έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ για την προστασία τους έχει επιστρατευθεί ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών!

Σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα συνολικά 700 αστυνομικοί πρόκειται να βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Βαλένθια, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα απρόοπτο.

Επόμενος αντίπαλος για την Μακάμπι είναι ο Παναθηναϊκός, την Παρασκευή, στο ΟΑΚΑ, όπου και εκεί αναμένονται ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Το ματς της Μακάμπι στην Ισπανία θα εκκινήσει μία σειρά τουλάχιστον τεσσάρων αγώνων μακριά από το Ισραήλ, με τη EuroLeague να αναμένει τις εξελίξεις.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.