Παναθηναϊκός: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Παπαπέτρου

Newsroom
.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και η επιστροφή του στη δράση αναμένεται σε 1.5 μήνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πορευτεί το επόμενο διάστημα δίχως τον Ιωάννη Παπαπέτρου, από τη στιγμή που ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Ο Παπαπέτρου ακολούθησε συντηρητική αγωγή όμως δεν υπήρξε βελτίωση και πλέον αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1.5 μήνα. Το πρόβλημα του Παπαπέτρου φαίνεται πως επιδεινώθηκε με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον η απόφαση για επέμβαση δείχνει να είναι ειλημμένη.

Εξάλλου, το Gazzetta είχε αναφέρει στις αρχές του μήνα το ενδεχόμενο χειρουργείου για τον Έλληνα φόργουορντ που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο παρκέ σχεδόν 25 λεπτά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Σε ό,τι αφορά το ματς με το Περιστέρι bwin, έπαιξε μόλις 7:34. Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.