Γουόκερ: «Πιθανότατα δεν θα βρεθώ ξανά στο 100% αλλά το συναίσθημα είναι ωραίο»

Γουόκερ: «Πιθανότατα δεν θα βρεθώ ξανά στο 100% αλλά το συναίσθημα είναι ωραίο»

Newsroom
Ο Κέμπα Γουόκερ.
Ο Κέμπα Γουόκερ έκανε το ντεμπούτο του στη EuroLeague, στο ματς της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι και ακολούθως εξήγησε πως χρειάζεται να... ζεσταθεί και να βρει τον ρυθμό του.

Ο Κέμπα Γουόκερ πέρασε στο παρκέ στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Μονακό στην πρώτη περίοδο, ως αλλαγή. Αγωνίστηκε για 4:55 και τελείωσε το ματς με 2 πόντους, από ελεύθερες βολές, ενώ αστόχησε συνολικά σε ένα δίποντο και δύο τρίποντα στη νίκη των Μονεγάσκων με 76-82.

Επίσης πρόσθεσε στη στατιστική του 2 ριμπάουντ (1-1), 1 ασίστ και 2 κερδισμένα φάουλ σε 10:19 στο παρκέ. Μιλώντας στο Meridian Sport, ο πρώην NBAer έκανε την αυτοκριτική του: «Κερδίσαμε. Αυτό μετράει πάνω από όλα και νιώθω πολύ χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος αυτής της επιτυχίας. Νιώθω καλά, απλά χρειάζομαι να “ζεσταθώ” και να βρω το ρυθμό μου. Πέρα από αυτό, ήταν σπουδαία εκεί έξω. Πιθανότατα δεν θα βρεθώ ξανά στο 100%, αλλά και πάλι το συναίσθημα είναι ωραίο.

Όσον αφορά τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα και την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, είπε: «Ήταν σπουδαίοι. Όλοι μου είχαν μιλήσει για την ατμόσφαιρα. Είναι εκπληκτικοί φανς, πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα στο γήπεδο σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Νομίζω πως είναι κάτι που δεν μπορείς να κατανοήσεις αν δεν το δεις με τα μάτια σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.