Μήτογλου: Κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στη Μακάμπι

Μήτογλου: Κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στη Μακάμπι

Γιώργος Κούβαρης
Μήτογλου
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ντίνος Μήτογλου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι (20/10, 21:15) για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Έτοιμος να πατήσει και πάλι στο παρκέ είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος την Πέμπτη (19/10) ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης!

Ο Έλληνας φόργουορντ μπήκε στις προπονήσεις από την Τετάρτη, όταν και έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον άρχισε να βρίσκεται στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.Όπως είναι γνωστό ο Μήτογλου είχε υποστεί θλάση στην γάμπα την παραμονή του Super Cup στη Ρόδο και έκτοτε παρέμενε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όμως έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα που τον κράτησε τρεις εβδομάδες μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας του και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί στην 12άδα του αγώνα με την Μακάμπι. Κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Εάν και εφόσον δεν συμπεριληφθεί, τελικά, στην 12άδα του αγώνα με την «ομάδα του λαού» θα επιστρέψει κόντρα στο Λαύριο την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (23/10, 20:15) και θα ανεβάσει στροφές ενόψει των δύο δύσκολων αγώνων με Μπασκόνια (27/10) εντός έδρας και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10).

Την ίδια ώρα ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα γλιτώσει το... νυστέρι και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να απαλλαχθεί από το πρόβλημα στο γόνατο μία και καλή. Κάτι που θα τον κρατήσει 1.5 μήνα μακριά από τα παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.