Κάτας: «Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε και πώς να νιώσουμε, η καρδιά μας στους ανθρώπους της πατρίδας»

Γιώργος Κούβαρης
Κάτας: «Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε και πώς να νιώσουμε, η καρδιά μας στους ανθρώπους της πατρίδας»
Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (20/10, 21:15) αλλά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα γίνονται στο Ισραήλ.

Στην Μακάμπι προσπαθούν να μαζέψουν τα... ψυχολογικά τους κομμάτια μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ. Ο τεχνικός της ομάδας και άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 έχει το μυαλό του στους συμπατριώτες του και τα όσα βιώνουν την τελευταία εβδομάδα.

Κάτι που έχει επηρεάσει συνολικά και την ομάδα του, η οποία γνώρισε την ήττα στο ματς της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Βαλένθια: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα στο χθεσινό παιχνίδι, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, πώς θα νιώσουμε και σε τι κατάσταση θα ήμασταν Τώρα τουλάχιστον ξέρουμε τι να περιμένουμε μετά από αυτήν εμπειρία» ανέφερε ο Όντεντ Κάτας και συνέχισε

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να εμφανιστούμε με περισσότερες δυνάμεις. Ελπίζουμε ότι το παιχνίδι με τη Βαλένθια θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τον ρυθμό μας μετά από δύο εβδομάδες απραξίας. Όπως πάντα, η καρδιά μας είναι με τον κόσμο πίσω στην πατρίδα. Θέλουμε να τους δώσουμε δύναμη και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.