Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε 13 λεπτά χωρίς τους ψηλούς μας, στο μπάσκετ είναι μία ζωή»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία της Παρτίζαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Παρτίζαν στην παράταση, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει λόγο για χαμένη ευκαιρία, ενώ στάθηκε στα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

«Αν φτάνεις στην παράταση, με τον τρόπο που παίξαμε εμείς, νομίζεις ότι έχεις πιθανότητες να κερδίσεις. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία απόψε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα, κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αν και παίζαμε σε αυτό το επίπεδο, οι έξι πόντοι ήταν καλό αποτέλεσμα», είπε ο Ομπράντοβιτς στην αρχική του τοποθέτηση.

Και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση στο 2ο ημίχρονο, κάποιες αποφάσεις που πήραμε ήταν κακές. Εξαιτίας τους χάσαμε το ματς. Ένα άλλο σημείο, παίξαμε χωρίς τους Καμίνσκι και Σμάιλαγκιτς, έκρινε πολλά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς».

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία»

Για τη χαμένη ευκαιρία στην 3η περίοδο, όπου έκανε επί μέρους 20-2: «Αν παίζεις καλά και οι δύο ψηλοί σου βγαίνουν εκτός με πέντε φάουλ. Παίξαμε 8 παίκτες χωρίς ψηλούς στην κανονική διάρκεια και άλλα πέντε στην παράταση. Είναι 13 λεπτά, στο μπάσκετ είναι μία ολόκληρη ζωή».

Για την εμφάνιση στου Ολυμπιακού στο Μιλάνο και την άμυνα της Παρτίζαν στο 1ο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε εύκολα καλάθια από τα λάθη που κάναμε και τους επιτρέψαμε να πάρουμε δεύτερες ευκαιρίες. Πόσους σκόραραν στην 3η περίοδο; Δέκα. Γιατί ελέγξαμε τα ριμπάουντ και δεν κάναμε λάθη, το μπάσκετ είναι πολλά πράγματα, αλλάξαμε κάποια, αλλά δεν ήταν αρκετά»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.