Ολυμπιακός: Η... ερυθρόλευκη καλημέρα με το ουρλιαχτό του Φαλ (vid)

Ολυμπιακός: Η... ερυθρόλευκη καλημέρα με το ουρλιαχτό του Φαλ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Μουστάφα Φαλ
Ο Μουστάφα Φαλ... ουρλιάζει από τον πάγκο στην παραδοσιακή «καλημέρα» του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση επί της Παρτίζαν για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της EuroLeague επικράτησε της Παρτίζαν. Στο ΣΕΦ... έσπασαν καρδιές το βράδυ της Πέμπτης, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να μένει στο ίδιο μουντ λέγοντας την παραδοσιακή της «καλημέρα» στα social media.

Πρωταγωνιστής ο Μουστάφα Φαλ που από τον πάγκο βρήκε τρόπο να... συμμετάσχει στον αγώνα. Ο Γάλλος σέντερ δεν αποτελεί τον πιο εκφραστικό παίκτη του ρόστερ για τον Ολυμπιακό, αλλά η ανατροπή από το -14 τον έκανε να ξεσπάσει σε ένα ουρλιαχτό στον πάγκο, με τους σφυγμούς... στο κόκκινο.

Αυτό είναι το μουντ της ημέρας για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το τουίτ, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή (22/10 - 17:15) τον Κολοσσό στη Ρόδο για την Basket League.

Η «καλημέρα» του Ολυμπιακού με τον Φαλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.