Ξέσπασε ο Γιαννακόπουλος: «Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας, μια οικογένεια που επενδύει και τους φιλάθλους μας»!

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Η αποβολή του Εργκίν Αταμάν στα μέσα της τρίτης περιόδου του αγώνα με τη Μακάμπι προκάλεσε το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στα social media!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην παράταση από τη Μακάμπι με 86-81 για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες ενώ ο Κώστας Σλούκας μπορούσε να στείλει το ματς στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο αλλά είχε 2/3 βολές.

Οι «πράσινοι» τελείωσαν τον αγώνα χωρίς τον Εργκίν Αταμάν αφού ο Τούρκος προπονητής δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή για έντονες διαμαρτυρίες και αποβλήθηκε στα 6:04 για το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στα social media με αφορμή την αποβολή του Αταμάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας
Δεν σέβεστε το όνομα του Παναθηναϊκού
Δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για πάνω από 30 χρόνια
Δεν σέβεστε τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη
Και κυρίως, δεν σέβεστε τους φιλάθλους μας
Πώς περιμένετε σεβασμό από τη δική μας πλευρά;»

1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.