Μπαρτζώκας: «Να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα» (vid)

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (26/10, 22:00) στο ΣΕΦ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα απουσιάσουν οι Σίκμα και ΜακΚίσικ από το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές όπου οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την 3η τους νίκη στην φετινή διοργάνωση:

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την Εφες. Μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με νέο προπονητή, αλλάζοντας κάποιους σημαντικούς παίκτες και προσθέτοντας κάποιους καινούριους. Πιστεύω πως είναι σε αναζήτηση ταυτότητας, να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι καλά, έχουν προσωπικότητα και είναι σημαντικό για εμάς το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μια μέρα, είναι σημαντικό. για εμάς θα απουσιάσει ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα. Ώστε να κερδίσουμε το ματς που τόσο θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.