Ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε τους… γρηγορότερους 4.000 πόντους στην ιστορία της Euroleague

Ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε τους… γρηγορότερους 4.000 πόντους στην ιστορία της Euroleague

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς εισήλθε σε μια στενή συνομοταξία καθώς με τον όγδοο πόντο που σημείωσε στον αγώνα της Μονακό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεπέρασε τους 4.000 στην ιστορία της Euroleague.

Από την απόδοση του Αμερικανού στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν φανερό ότι είχε επιπλέον κίνητρο. Κι αυτό ήταν να μπει στη λίστα των τεσσάρων αθλητών στην ιστορία της Euroleague με τουλάχιστον 4.000 πόντους. Μάλιστα, ο Μάικ Τζέιμς το έκανε γρηγορότερα από κάθε άλλον, στο παιχνίδι υπ’ αριθμόν 248 στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κι έτσι ο έμπειρος γκαρντ έγινε ο τέταρτος που το καταφέρνει και βάζει πλώρη για την πρώτη θέση. Εκεί βρίσκεται φυσικά ο Βασίλης Σπανούλης με 4.455 πόντους και τον ακολουθεί ο Νάντο ΝτεΚολό με 4.278 πόντους ενώ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι στην 3η θέση με 4.152 πόντους. Πάντως, το κίνητρο τόσο τους Τζέιμς όσο και του ΝτεΚολό (ο οποίος αγωνίζεται στη Βιλερμπάν) είναι η κορυφή αυτής της λίστας.

Ο Τζέιμς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.