Παναθηναϊκός - Μπασκόνια: Ο Αταμάν έριξε... σφαλιάρα στην μπάλα μετά το λάθος του Μήτογλου στον αιφνιδιασμό

Newsroom
Αταμαν
Ένα λάθος του Ντίνου Μήτογλου στον αιφνιδιασμό ήταν ικανό να εξοργίσει τον Εργκίν Αταμάν, στη «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν έγινε έξαλλος με μία λανθασμένη επιλογή του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην Μπασκόνια και μόλις βρήκαν ρυθμό για να κλείσουν τη μικρή διαφορά με την οποία έμειναν πίσω στο σκορ, ένα λάθος εκνεύρισε τον Τούρκο προπονητή που έριξε... σφαλιάρα στην μπάλα.

Συγκεκριμένα ο Μήτογλου έκλεψε μια μπάλα βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό, στο τελευταίο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου, αλλά η πάσα του προς τον Γκάι σε κατάσταση δύο εναντίον ενός ήταν κακή.

Ο Αταμάν μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του, είδε την μπάλα να έρχεται κατά πάνω του και τη χτύπησε με δύναμη, χαρίζοντας άλλη μία από τις «εκρηκτικές» του αντιδράσεις. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι πως όταν χτύπησε την μπάλα η κατοχή ήταν ακόμα «ζωντανή», όμως ο Γκάι δύσκολα θα προλάβαινε να τη σώσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.