Παναθηναϊκός, Λεσόρ: «Έσπασε» τα κοντέρ κόντρα στην Μπασκόνια με ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ

Παναθηναϊκός, Λεσόρ: «Έσπασε» τα κοντέρ κόντρα στην Μπασκόνια με ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ

Newsroom
Ματίας Λεσόρ
Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ριμπάουντ πέτυχε ο Ματίας Λεσόρ, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια.

Ποιος είδε τον Ματίας Λεσόρ και δεν τον φοβήθηκε. Ο Γάλλος σέντερ πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση απέναντι στην Μπασκόνια, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

Ο Λεσόρ δεν έκανε απλώς τα πάντα στο παρκέ, κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες, αλλά έσπασε τα δύο ρεκόρ που είχε μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα οι 23 πόντοι που σκόραρε, μετρώντας 8/16 δίποντα αποτέλεσαν νέο ρεκόρ παραγωγικότητας. Το προηγούμενό του ήταν κατά έναν πόντο λιγότερο.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2022 ο Λεσόρ είχε σκοράρει 22 με τη φανέλα της Παρτίζαν κόντρα στη Βαλένθια.

Απόψε μάζεψε και 14 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 7 επιθετικά, βάζοντας στα... καλάθια όποιον τον αντιμετώπισε. Και αυτός ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague, μιας και το περασμένο ήρθε πάλι κόντρα στην Μπασκόνια με 12 στις 14 Οκτωβρίου του 2022, όντας και τότε παίκτης της Παρτίζαν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.