Γκάι: «Ο Λεσόρ είναι... κτήνος»!

Newsroom
.
Ο Ματίας Λεσόρ ήταν κομβικός στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια και ο Κάιλ Γκάι απέδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του.

O Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη EuroLeague, επικρατώντας της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ματίας Λεσόρ και Ντίνο Μήτογλου.

Ο Λεσόρ παρέσυρε τους Βάσκους, τελειώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, συνδυάζοντας τη νίκη του «τριφυλλιού» με την ανάδειξή του σε MVP της πέμπτης αγωνιστικής και ο Κάιλ Γκάι στάθηκε στην παρουσία του Γάλλου σέντερ:

«Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο και είναι από τις μέρες που όλα πήγαιναν καλά για εμάς. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Κάποιες φορές μπαίνουν τα σουτ, άλλες όχι. Εγώ προσπαθώ να είμαι επιθετικός, αλλά δεν θα σκοράρω σε κάθε ματς 20 πόντους. Μπορεί να τα βάζει ο Λεσόρ, όπως σήμερα, ή κάποιος άλλος. Ο Λεσόρ είναι... κτήνος και ο Ντίνος ήταν καταπληκτικός σήμερα. Ακόμα και μία νίκη απέναντι στην καλύτερη ή χειρότερη ομάδα είναι σημαντική».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.