Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βιλντόζα πριν από την Μπαρτσελόνα, κανονικά ο Μαντζούκας

Newsroom
.
Ο Λούκα Βιλντόζα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο και έκανε θεραπεία ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας ξεπέρασε την ίωση συμμετέχοντας στην προπόνηση της Τετάρτης 1/11 ενόψει Μπαρτσελόνα.

Μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ και τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Πειραιώτες, έκανε θεραπεία αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στον αγώνα του Palau Blaugrana είναι αμφίβολη. Σε ό,τι αφορά τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο Έλληνας φόργουορντ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης 2/11 για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και το απόγευμα θα προπονηθεί εκεί.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.