Παναθηναϊκός: Στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ οι Παπαπέτρου, Βιλντόζα για να δουν το ματς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Λούκα Βιλντόζα.
Στο VIP Lounge στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι Λούκα Βιλντόζα και Ιωάννης Παπαπέτρου για να παρακολουθήσουν με φιλάθλους το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το VIP Lounge στο ΟΑΚΑ απέκτησε ζωή, μολονότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Βαρκελώνη. Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προβάλλει τα εκτός έδρας ματς της EuroLeague στο ΟΑΚΑ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Και όπως είχε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός, στη συντροφιά των φιλάθλων που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το ματς, θα βρίσκονται και οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής.

Στο VIP Lounge βρέθηκε τόσο ο Λούκα Βιλντόζα, όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι πήραν θέση για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους.

«Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση αναβάθμισης της "ΟΑΚΑ experience", η οποία επεκτείνεται και στις ημέρες κατά τις οποίες δεν διεξάγονται αγώνες στο «σπίτι» μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων».

@Photo credits: Panathinaikos BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.